Vores køkken har åbnet fra 17.00 – 22.00
GIRO CUCINA
5-retter sammensat af køkkenet ud fra sæsonens udvalg.
Skal bestilles af hele bordet.
395
Retterne er delevenlige og vi anbefaler 2-3 retter.
Ved bordbooking angiv venligst om i vil sidde i spisebaren eller ved vores borde
Vi glæder os til at se jer!
BAR SNACKS
Ristede mandler - 55 Marinerede oliven - 55
Gillardeau Josphine østers 3 stk / 6 stk - 155 / 295
Sardiner, urte creme & ristet brød - 125
Oscietra Imperial caviar (20g) sprød vaffel & fraiche - 345
Prosciutto di Parma 24 mdr - 155
Arrancini, ndjua, mozzarella & græsk basilikum (2 stk) - 95
Salumi - 145
Oste tallerken - 155
A LA CARTE
ANTIPASTI
Stracciatella, beder, boghveder, merian & sennepsfrø - 95
Padrones, guindillas, miso & valnødder - 95
Vitello Tonato, tun creme, rosa kalv, mizuna & sashimi tun - 145
Carpaccio af okse, grøn peber, trøffel, frisée & dild - 135
Crudo af havbars, skalotteløg, jalapeno, ørredrogn & radiser - 135
PASTA
Gnocchi af ricotta, pesto, stracciatella & basilikum - 145
Spaghetti, krabbe, chili, sor t hvidløg & stracciatella - 165
Strozzapreti, oksehale ragu, pecorino & marv - 155
SECONDO
Onglet, løg kompot, grillede forårsløg & syltede perleløg - 155
Dagens fisk, grape gremolata, kapers & grillet citron - 155
DOLCE
Tiramisu - 95
Mille feuille, æble, ricotta & pistacie - 95
Citron sorbet & “citruscello” - 85
Affogato – 85